Autobedrijf Bartelen Roosendaal

Autobedrijf Bartelen Roosendaal

 

Autobedrijf Bartelen nieuwe Hyundai dealer voor Roosendaal.

Vanaf juli dit jaar heeft autobedrijf Bartelen uit Fijnaart het Hyundai dealerschap voor Roosendaal tot en met Zundert en Willemstad overgenomen van autobedrijf van Osta.  Autobedrijf Bartelen blijft voorlopig gevestigd aan het vertrouwde adres aan de Ettenseweg 54 in Roosendaal.

vertrouwd

De redactie van Autostad West-Brabant spreekt met eigenaar Kees Bartelen. “ik ben zeer verguld met deze stap. De onderhandelingen met Hyundai hebben even geduurd, maar we zijn er samen goed uit gekomen”. “We krijgen van Hyundai volop medewerking om er een succes te maken en daar ben ik erg blij mee ”, zegt Kees. Voor de klanten verandert er niet veel, want bijna alle personeelsleden van autobedrijf van Osta zijn overgenomen en daarmee vinden zij de vertrouwde gezichten terug in het bedrijf. Met deze overname heeft het bedrijf ondertussen totaal 16 mensen in dienst.

Historie

Autobedrijf Bartelen is geen onbekende in autoland. Kees Bartelen startte in 1985 al een universeel autobedrijf aan de Kerkstraat in Oud-Gastel. Ne verloop van tijd werd het pand wat te krap en verhuisde autobedrijf Bartelen in 1999 naar de Langeweg in Fijnaart waar het bedrijf meer ruimte had om uit te breiden. In 2003 nam Kees de stap naar het officieel dealerschap van Hyundai en hij is daar tot op de dag van vandaag nog zeer tevreden over. Het bedrijf in Fijnaart zal voorlopig nog op dezelfde voet doorgaan zoals de klanten dat gewend zijn.

Toekomst

Autobedrijf Bartelen heeft alle vertrouwen in de toekomst. Hyundai komt de komende jaren met vele nieuwe modellen. Met de volledig elektrische Hyundai KONA Electric( actieradius van 480 km), de IONIQ Electric en de waterstofauto Hyundai NEXO heeft Hyundai drie uitgesproken duurzame modellen. Deze zero emissie-auto’s vallen alle drie in de voor zakelijk rijders gunstige bijtellingscategorie van 4 procent. En dan zijn er ook nog de Hyundai IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid die een zuinige brandstofmotor combineren met de energie van een oplaadbare batterij.

“De expansie met de overname van het dealerschap in Roosendaal is toekomst gericht. We gaan het bedrijf verder proberen te ontwikkelen en het ligt in de bedoeling dat onze kinderen in de toekomst het bedrijf overnemen” zo besluit een zeer tevreden Kees Bartelen.

Foto's