Autobedrijf Bastians

Autobedrijf Bastians

Al meer dan 150 jaar een begrip in de regio

Autobedrijf Bastians is al meer dan 150 jaar een begrip in de regio. Het begon allemaal in de smidse van Jan Bastians op de Kladde onder Lepelstraat. Jan stond in de wijde omgeving bekend als een vaardig smid en alle boeren uit de regio kwamen bij hem terecht als hun rollend materieel hen in de steek liet.  In 1986 werd het tijd om te moderniseren. Zoon Sjef, die het bedrijf ondertussen al enige tijd had overgenomen, vestigde zich in een nieuw, eigenhandig gebouwd pand op industrieterrein Prins Reinierpolder in Steenbergen. In die tijd werd ook het Peugeot-dealerschap voor Steenbergen en omgeving verworven. Een aantal jaren later verhuisde autobedrijf Bastians naar een uitstekende locatie aan de Franseweg in Steenbergen. De Steenbergse vestiging van de Peugeotdealer vindt u overigens nog steeds op diezelfde plaats. In 1998 vond Sjef de tijd rijp om het bedrijf verder uit te breiden en nam het Peugeot-dealerschap voor Bergen op Zoom, Tholen en omgeving over van toenmalig Peugeotdealer: autobedrijf van Kaam. Als locatie werd  gekozen voor de Wouwsestraatweg 153  in Bergen op Zoom. Na 15 jaar is er ondertussen weer veel veranderd en hebben we eind 2012 de beslissing genomen om het pand in Bergen op Zoom geheel aan te passen aan de eisen van deze tijd, zegt Sjef. Zodoende heeft het pand een metamorfose ondergaan en is omgetoverd tot een  “Blue box” nieuwe stijl, geheel volgens het nieuwe concept van Peugeot.

Ons pand beschikt nu over een compleet nieuwe Peugeot inrichting conform de normen van Peugeot Frankrijk. Deze inrichting is sinds 2011 wereldwijd de norm. Wat binnen opvalt is het enorme lichte interieur van de showroom, de strakke inrichting en een  plezierige ruimte voor zowel klanten als medewerkers. In een speciale afleverruimte wordt de klant in alle rust alles vertelt over hun nieuwe aankoop.  

Wij zijn er trots op de beste Peugeot-deals aan te bieden op het gebied van topkwaliteit producten en service. Bekijk onze fantastische aanbiedingen op onze site.

Contactpersoon

Nieuw binnen

Foto's

Videos