Automotions Mercedes-Benz

Automotions Mercedes-Benz

Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met meer dan 20 vestigingen en ruim 450 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Onze focus? Kwaliteit en professionaliteit tegen een concurrerende prijs!

De bedrijven van automotions zijn officieel dealer van de merken: Volvo, Peugeot, Opel, Ford, Mercedes-Benz en smart. Automotions is ook het adres voor: leasing, verhuur, verzekeren, financieren en schadeherstel.

Dankzij ons veelzijdige aanbod waarin wij de kennis en ervaring van onze medewerkers bundelen, bieden wij onze klanten in heel Zuidwest Nederland een zeer uitgebreid pakket van mobiliteitsdiensten. 

Binnen het totaalpakket van automotions vind je altijd:

✓ een nieuwe auto die bij je past, met keuze uit zes verschillende merken
✓ ruim 700 occasions op voorraad
✓ een ruime keuze aan (privé) lease- en huurmogelijkheden
✓ de zekerheid van een betrouwbare auto met garantie
✓ een passende financiering en verzekering
✓ een vestiging bij jou in de buurt, in Zuidwest Nederland
✓ betaalbaar onderhoud en service van het hoogste niveau
✓ meer dan 450 specialisten, maar altijd persoonlijk contact

Welke Mercedes-Benz je ook rijdt, je komt goed voor de dag. Sportief, stijlvol, gestroomlijnd, duurzaam, stoer of extreem luxe ieder model heeft zijn eigen specifieke karakter, maar allemaal hebben ze een aantal vaste waarden gemeen: sportieve rijeigenschappen, standaard veel luxe en comfort én oog voor detail. De veiligheidstechnologieën zijn van het hoogste niveau en de ontwikkeling hiervan staat nooit stil. Uitmuntende kwaliteit, betrouwbaarheid én en dromen die werkelijkheid worden, dát is Mercedes-Benz.

Foto's

Videos