Hyundai Excellent Dealer Award 2020 voor autobedrijf Bartelen Roosendaal.

Hyundai Excellent Dealer Award 2020 voor autobedrijf Bartelen Roosendaal.

Datum: 03-02-2020

Hyundai Motor Nederland heeft de winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Awards 2020 bekendgemaakt  Zeven Hyundai-dealers mogen zich een jaar lang Hyundai Excellent Dealer noemen. De onderscheiding is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd.

De Excellent Dealer Awards zijn een begrip binnen de Hyundai-organisatie. Het is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen. Autobedrijf Bartelen, gevestigd aan de Ettenseweg in Roosendaal, is een van hen en mag zich in 2020 Hyundai excellent dealer noemen.

Belangrijkste criteria

Voor alle Hyundai-dealers geldt dat de nadruk in het Excellent Dealer Programma op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf ligt. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealers op de volgende criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel Hyundai Excellent Dealer behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

De praktijk wijst uit dat een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse Hyundai-dealers bewijzen dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

Autostad West Brabant feliciteert Autobedrijf Bartelen met het behaalde resultaat.

 

Foto's